×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирські лісівники передали донецьким колегам БРДМ

Бойова розвідувально-дозорна машина, на якій білокоровицькі лісівники охороняли ліси від порушників, поїхала до Словянська.

На запитання, чи не шкода розлучатися з такою машиною, головний лісничий Білокоровицького лісгоспу Олександр Тараканець відповідає:

- Машини не шкода. Шкода людей, які гинуть. Нехай вона стане в пригоді нашим колегам, яким зараз дуже нелегко.

Про це повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.

Олевський район завжди був проблемним у відношенні лісопорушень, тому в 2011 році для найкращої ефективності проведення рейдів лісовій охороні було придбано військову техніку - БРДМ-2. На цій машині бригада мала можливість проїхати по бездоріжжю, подолати водні перепони і перекрити дорогу лісокрадам, які в основному використовують для цих цілей потужні автомобілі.

Впродовж 3 років рейдова бригада з 6 осіб патрулювала лісові масиви північних районів Житомирщини і кількість самовільних рубок за цей час суттєво зменшилась.

- Передаємо ми цю техніку безоплатно з балансу нашого підприємства на баланс Словянського лісгоспу Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства, - додає Олександр Тараканець. - Там вона зараз більше потрібна.

n2410141164

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework