Житомиряни просять зменшити виділення коштів на модернізацію тролейбусів

  Нещодавно презентували модернізований тролейбус, побудований на основі кузову старого тролейбусу, зі зниженим середнім майданчиком, випрямленою задньою стінкою, вклеєним склом, переробленим салоном тощо.

   «На дану модернізацію було витрачено 1 млн гривень, процес ремонту тривав близько 6 місяців. Як видно з фото з Інтернет-статей міських сайтів новин, такий термін був не тільки через сертифікацію й тому подібне, саме процес ремонту теж тривав близько півроку. За моїми власними спостереженнями через сайти новин, звичайні капітальні ремонти виконувались вдвічі швидше, а коштів на них залучалося в 2-3 рази менше, - про це пише автор петиції до Житомирської міської ради Сергій Славінський.

  «Постає питання – чи варто в нинішніх умовах браку коштів витрачати аж по мільйону гривень на такі модернізації, якщо наприклад можна обійтись без вклеєного скла, перероблювання форми кузову й тому подібного, що могло б значно зменшити вартість таких капітальних ремонтів, а також прискорити час виконання ремонтів? При цьому таку особливість, як низький майданчик, можна залишити. А також варто було б розглянути варіант перенесення низького майданчика на задню частину тролейбусу, завдяки чому місткість майданчику зросла б у півтора раза.

  В результаті за функціональністю ми б отримали такий самий модернізований тролейбус, але коштів на проведення такого ремонту потрібно було б залучити значно менше, а також це б прискорило темпи ремонтів, що в умовах недостатньої кількості тролейбусів на вулицях міста має вагоме значення.

  Пропоную виконувати капітальні ремонти без зміни зовнішнього вигляду, та розглянути варіант перенесення низького майданчика з середньої на задню частину тролейбусу», - йдеться у петиції.

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework