На Житомирщині голова сільської ради допустив конфлікт інтересів

  Бердичівською місцевою прокуратурою забезпечено розгляд у суді адміністративного протоколу про скоєння сільським головою правопорушення, пов’язаного із корупцією, передбаченого ч. ч.1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

  Постановою Ружинського районного суду посадову особу визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян, що становить 3400 грн.

  Йдеться про те, що голова сільської ради, що у Ружинському районі, порушив вимоги п.3 ч.1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та допустив конфлікт інтересів.

  Зокрема, підписав розпорядження про преміювання працівників дошкільного навчального закладу, у тому числі і своєї дружини,  яка працює завідувачкою дошкільного навчального закладу та перебуває у його безпосередньому підпорядкуванні, не повідомивши про виникнення реального конфлікту інтересів у своїй службовій діяльності сесію сільської ради.      

 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework