Капітан поліції із Житомирщини пішов під суд за «кришування» проституції

  Про це йдеться на офіційному сайті Військової прокуратури Центрального регіону. Затримали цього поліцейського у травні працівники обласного Управління СБУ та військової прокуратури.

  "Військовою прокуратурою  Київського гарнізону Центрального регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до Богунського районного суду м. Житомира обвинувальний акт щодо оперуповноваженого відділу моніторингу та аналізу Управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, капітана поліції за обвинуваченням в одержані неправомірної вигоди ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою)", - йдеться у повідомленні.

  Досудовим розслідуванням встановлено, що поліцейський неодноразово вимагав та одержав неправомірну вигоду в загальному розмірі 6 500 грн. за вирішення питання щодо не притягнення до відповідальності за зайняття індивідуальною проституцією.

  Ухвалою слідчого судді застосовано запобіжний захід відносно обвинуваченого у вигляді тримання під вартою.

  Подробиці цієї справи повідомила "Житомирській хвилі" керівник прес-групи обласного Управління Служби Безпеки України Ірина Мартинюк:

 "Правоохоронці встановили, що капітан поліції «виходив» на житомирських повій та пропонував їм захист від кримінальної та адміністративної відповідальності. Зловмисник гарантував жінкам "спокійну роботу під його дахом" за щотижневу винагороду у півтори-дві тисячі гривень. Для отримання грошей він залучив посередника. Оперативники спецслужби задокументували п’ять фактів отримання спільниками грошей".

 Правоохоронці затримали обох зловмисників у центрі Житомира після передачі їм чергової щотижневої данини. Наразі обвинувальний акт щодо оперуповноваженого відділу моніторингу та аналізу Управління внутрішньої безпеки в Житомирській області скеровано до Богунського районного суду Житомира. 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework