По Бердичеву їздять автомобілі з номерами… неіснуючої держави

  Зараз в Україні йде війна за територіальну цілісність та незалежність нашої держави, адже в результаті посягань з боку Російської Федерації частина нашої держави відійшла під контроль так званих ДНР та ЛНР, які діють за підтримки російської армії.

  Ці самопроголошені республіки не визнані в світі, вони не мають ніякого офіційного статусу, і світова спільнота розглядає їх лише як тимчасово окуповану територію України.

 До таких же горе-держав, які виникли завдяки військовому втручанню Росії у внутрішні справи своїх сусідів, відноситься і Республіка Абхазія — самопроголошена частково визнана держава, проросійське утворення на територіях, які де-юре є автономною республікою в складі Грузії. У 1992 році етнічно абхазькі депутати Верховної Ради Абхазії за бойкоту депутатів-грузинів проголосили незалежність від Грузії, що спричинило грузинсько-абхазьку війну, в якій самопроголошеній Республіці Абхазії надавала підтримку Росія.

 Після російсько-грузинської війни 2008 року незалежність Абхазії визнали Росія, Нікарагуа, Венесуела та кілька інших країн. Також незалежність Абхазії визнали невизнані утворення, що існують на території СНД: Південна Осетія, ПМР та Нагірний Карабах. Решта країн світу визнають Абхазію частиною Грузії у статусі автономної республіки.

 Саме тому поява на стоянці поблизу одного з супермаркетів міста Бердичева автомобіля з Абхазькими номерними знаками викликало невдоволення та подив у активістів. Фотографію автівки та її водія – священнослужителя, виклав у мережу Фейсбук громадський активіст Максим Шафранський. Як автомобіль з такими номерними знаками міг перетнути кордон України, доїхати до Бердичева і не привернути увагу поліції? Адже у нинішній час це рівнозначно тому, якби на вулицях міста з’явився автомобіль з номерами ЛНР або ДНР. Тож на сьогодні є питання і до Служби Безпеки України, і до працівників поліції і до інших осіб, які мали б дбати про безпеку громадян. Адже достеменно невідомо, з якою метою перетнула кордон України дана особа, що має сан священика (скоріше за все УПЦ Московського патріархату, який підтримує режим Путіна) та має відношення до невизнаної Республіки.

Бердичів

Джерело: berdichev.biz

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework