Житомирський рибоохоронний патруль оперативно виїхав перевірити ситуацію із загибеллю риби на р.Тетерів

  До Управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області 20 липня 2017 року, надійшло повідомлення про загибель риби на р. Тетерів біля с. Станишівка Житомирської області.

  На місце події було направлено комісію в складі: керівника Житомирського рибоохоронного патруля, заступника начальника відділу охорони водних біоресурсів , начальника відділу іхтіології та регулювання рибальства, головного спеціаліста відділу іхтіології та регулювання рибальства, головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області,  державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області.

  Візуальним оглядом р. Тетерів встановлено, що вода мала специфічний неприємний запах та була каламутно – жовтого кольору. На місці події виявлено загиблу рибу, а саме: окунь, плітка, краснопірка, карась, короп, верховодка, лящ та раки.

  За результатами огляду складено Акт обстеження берегової лінії р. Тетерів біля с. Станишівка Житомирського району. Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області були відібрані проби води у відповідних місцях для встановлення наявності у воді отруйних речовин. Також, Житомирським рибоохоронний патрулем відібрані зразки загиблої риби було направлено до Житомирської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини для встановлення причин загибелі.

  На даний час очікуються результати досліджень проб води та висновки щодо причин загибелі водних біоресурсів. Про результати експертизи Держрибагентство поінформує додатково.

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework