«Надіємось, що Житомир стане одним із перших міст, де з’явиться 4G», - Сергій Сухомлин

  У Житомирі три мобільні оператори запустили 3G зв’язок. З нагоди запуску від Київстар Сергію Сухомлину вручено пам’ятну SIM-картку, з якої було зроблено перший тестовий дзвінок у міській мобільній мережі «третього покоління».

  «За сприяння нашого земляка генерала армії України Віктора Муженка вдалося пришвидшити передачу частот спецкористувачів для мобільних операторів і вже сьогодні на своїх смартфонах ми бачимо позначку 3-G. Крім того, із заступником генерального директора компанії «Київстар», ми обговорили можливість включення 4-G в Житомирі, адже Житомир останнім отримав доступ до сучасної мережі 3-G, то включення 4-G було б гарним компенсатором для жителів міста», - наголосив Сергій Сухомлин, Житомирський міський голова.

  Віднині скористатися мобільним інтернетом у якості 3G можуть жителі всіх обласних центрів України. Понад 80% мешканців Житомира є абонентами Київстар, швидкісним мобільним інтернетом також зможуть користуватись майже 5000 великих і малих підприємств міста, які є корпоративними клієнтами національного мобільного оператора.

  Якісний 3G-зв’язок в Житомирі забезпечують 66 базових станцій Київстар. Компанія повністю оновила телекомінфраструктуру мережі, встановивши на базових станціях обладнання, яке підтримує технології зв’язку 3G і 4G. Отже, і тепер, і в майбутньому Київстар зможе забезпечувати житомирян доступом до високотехнологічних послуг.

  «Вітаємо Житомир з довгоочікуваним 3G! Від імені компанії Київстар, я хочу подякувати міському голові, громадськості, студентам міста - за їх активну, небайдужу позицію щодо забезпечення міста якісним мобільним зв’язком. Це допомогло прискорити вирішення питання щодо запуску 3G в місті», - розповів Владислав Радиш, радник Президента Київстар з питань взаємодії з державними органами.

  Ввечері 29 липня Київстар запрошує всіх житомирян на центральний майдан міста – на вулицю Михайлівську, де їх вітатиме із запуском 3G гурт «Сальто назад» - учасник відбору «Євробачення 2017».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework