Місто МАФів: у Житомирі вночі з’являються кіоски

  Питання масової появи МАФів у Житомирі стоїть дуже гостро серед громадськості міста. Люди не можуть мовчати про те, як Житомир день за днем поповнюється різноманітними кіосками, павільйонами, які вже просто заполонили усе місто.

  І що цікаво, встановлюються вони переважно вночі, і під великим знаком  питання залишається те, наскільки законне встановлення таких кіосків. Нашумілою стала історія скандального МАФу на Чуднівській 129‒б, про яку ми неодноразово писали на нашому сайті . Та це лише один із прикладів…

  Цього разу увагу громадськості привернув ще один МАФ, який тільки-но з’явився на вул. Короленка (біля приміщення «Укрпошта»). Все б нічого, але ж встановлюють його пізнім вечором, що аж ніяк не свідчить на користь його законності.

  Читайте також: Депутат: Вкрали у пішоходів тротуар, у автомобілістів безпеку руху та у підприємців прибутки!

«Законні МАФи в 9 годин вечора не ставлять. Вчора новенький з'явився на вулиці Короленко», — пише Володимир Гірук, голова ГО «Антикорупційний рух Житомирщини», на сторінці своєї спільноти у Facebook. Зазначимо, що на момент, коли наш кореспондент фотографував цей МАФ, біля нього нікого не було, жодних робіт на території, де він розташовується, не проводилося. Цілком ймовірно, як це зазвичай і буває у Житомирі, що дороблюватимуть  його знову ж таки вночі, і вже зранку люди будуть бачити новий МАФ одразу ж біля зупинки, поряд з будівлею, де знаходиться «Укрпошта».

  В управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради поки ніяк не прокоментували цю ситуацію.

  Читайте також: Власники скандального МАФу на Чуднівській завадили його демонтувати

om 260717215 2om 260717215 3

 

Катерина Дейнека

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework