Денис Дмітров: «Ми плануємо створити у Житомирі молодіжний event-центр лише з добрими намірами, і хочемо принести користь суспільству!»

  Саме так пастор «Християнської молодіжної церкви» розповідає про плани на найближче майбутнє цієї релігійної організації. Будівля, яку нещодавно розпочали ремонтувати під новий заклад, тривалий час пустувала. Будучи занедбаним, це приміщення могло навіть нести певну небезпеку для місцевих мешканців. Але нині дизайнери вже працюють над новітнім оформленням будівлі.

  Це місце знаходиться неподалік від ТРЦ «Глобал.UA», за адресою майдан Мистецькі Ворота, 5. Розповісти детальніше про майбутню діяльність нового закладу, який буде створено за ініціативи «Християнської молодіжної церкви», ми попросили у Дениса Дмітрова. А він охоче відгукнувся на наше прохання і відверто відповів на всі запитання нашого кореспондента. 

  «Дизайнери вже закінчують проекти із зовнішнього та внутрішнього оформлення цього приміщення.  Через кілька тижнів ми покажемо ці проекти громадськості та детальніше про них розповімо. Хочу зазначити, що ми маємо усі дозвільні документи: і на оренду приміщення, і на паркан, яким ми огородили територію навколо будівлі, а також усі інші необхідні документи. Договір про оренду цієї будівлі ми уклали з “Фондом державного майна” на три роки. Незабаром розпочнемо перекриття даху. Тому, з метою убезпечити перехожих та місцевих мешканців, ми встановили паркан, який захищатиме від потрапляння сміття з будівництва на дитячий майданчик, що знаходиться поряд», — повідомляє  Денис Дмітров.

  Пастор розповідає, що на місце, де нині відбувається ремонт, навіть поліція приїжджала: перевірила, чи усі документи в порядку, і одразу ж поїхала, бо переконалася, що все абсолютно законно.

  «Ми хочемо об’єднати декілька активностей і проектів, які вже давно втілює наша організація — Християнська молодіжна церква. Тривалий час ми допомагаємо дітям у Романівському дитячому будинку-інтернаті. Ви, можливо, чули скандальну історію про 6-річного хлопчика з інвалідністю саме з цього закладу (його залишили помирати в інтернаті з температурою 41,7 °C, бо медперсонал не вірив, що він виживе). Тоді ми допомогли врятувати життя цієї дитини. Окрім всього іншого, наша релігійна організація допомагає й іншим дітям з особливими потребами та інвалідністю, втілює просвітницькі та культурні проекти, проводить табори для дітей та молоді з бідних сімей, активно працює і через соціальні мережі. Все це ми об’єднаємо в одному місці, в яке, ніби маленькі струмочки, зливатимуться різні ініціативи.

  У цьому занедбаному приміщенні, яке ми відбудовуємо, буде event-центр, справжній культурно-громадський простір, де проходитимуть різноманітні заходи, спрямовані на розвиток молоді. Одне крило будівлі використовуватиметься під креативний простір, де можна буде займатися різними видами творчості, а інше крило плануємо використовувати під наші event-заходи. Місце буде доступне та повністю відкрите для усіх охочих. Житомирська молодь зможе зібратися, провести час з користю, поспілкуватися, чи пограти у якісь популярні ігри тощо. Наприклад, є організації, які хочуть проводити юнацькі та підліткові «Брейн-ринги». І це лише невеличка частина наших планів. Ми хочемо донести до громадськості один головний «меседж»: ми створюємо у Житомирі нову молодіжну установу лише з добрими намірами, і хочемо принести реальну користь суспільству!», — акцентує пастор Денис Дмітров.

  Нині «Християнській молодіжній церкві» з ремонтом допомагають волонтери. Але, як повідомив у розмові пастор церкви, скоро до ремонту будуть долучатися професійні будівельники, що спеціалізуються на своїй справі. Волонтери ж можуть виконувати лише частину ремонтних робіт, яка знаходиться у їх компетенції — щось пофарбувати, поставити тин, або ж прибирати територію. Ви можете переглянути світлини, на яких видно будівлю зсередини.

  Варто зазначити, що ремонт повністю фінансується за рахунок самої організації. Якщо все йтиме за планом, то, цілком ймовірно, що новий молодіжний event-центр відкриється вже наступного року.

om 01081702 2

om 01081702 2 om 01081702 2 om 01081702 2 om 01081702 2 om 01081702 2 om 01081702 2 om 01081702 2

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework