Війна з білбордами чи методи для досягнення відповідності законодавству?

  Близько місяця триває боротьба з незаконно розміщеними рекламними конструкціями у смугах відводу автошляхів області.

 

  За результатами обстеження доріг було виявлено незаконно встановлені рекламні конструкції, які за поданням Житомирської ОДА та рішенням Укравтодору підлягають демонтажу.

  «На даний час роботи з демонтажу проводяться на шляху міжнародного значення М-21 Житомир-Могилів-Подільський.  Із 11 незаконно встановлених рекламних панно 8 – вже демонтовано.

  У процесі роботи виникло чимало непорозумінь та нарікань, тому хочеться довести думку до користувачів доріг та підприємців про те, що Служба автомобільних доріг не проти реклами поблизу шляхів. Та, разом з тим, є умови, які порушувати не можна – це дотримання чинних нормативних документів із забезпечення безпеки дорожнього руху, наявність усієї відповідної дозвільної документації та естетичний зовнішній вигляд рекламного щита», - роз’яснює начальник САД у Житомирській області Геннадій Савченко.

  Для інформації: видача (відмова у видачі, переоформлення, видача дубліката, анулювання) дозволу здійснюється відповідно до Законів України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності", "Про адміністративні послуги" та "Про рекламу" Житомирською обласною державною адміністрацією.

 

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework