×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирському полігоні відшліфовують професійну майстерність

Військовослужбовці 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України продовжують вдосконалювати свою майстерність на 240 центрі підготовки підрозділів, що на Житомирщині.

Тут набувають бойової спроможності управління 8-го армійського корпусу м. Житомир та підрозділи 30-ї окремої механізованої бригади з м. Новоград-Волинський, - про це повідомляє «8 корпус».

Одночасно на різних вогневих ділянках військовослужбовці виконують вправи зі стрілецької зброї, ручних та автоматичних гранатометів, зенітних установок тощо.

Як зазначив командир 8-го армійського корпусу генерал-лейтенант Петро Литвин, під час виконання заходів відновлення боєздатності є обов'язковими постійні тренування з виконання вправ вогневої, тактичної та тактико-спеціальної підготовки безпосередньо у польових умовах.

– Зараз управління 8-го армійського корпусу вийшло зі складу сил антитерористичної операції, що триває на сході України, та проводить заходи щодо відновлення боєздатності, – сказав генерал-лейтенант Петро Литвин. – Багато офіцерів мають бойовий досвід, але свої навички треба постійно нарощувати та вдосконалювати. Заняття та тренування повинні проводитись в умовах, які дозволять відчути бойову обстановку. Саме тоді у складній ситуації кожен окремо, а підрозділ в цілому виконає завдання.

n2710141201

n2710141201 1

n2710141201 2

n2710141201 3

n2710141201 4

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework