У Житомирі може з'явитися муніципальний прокат велосипедів «VELO-DREAM»

   Відповідний проект поданий Олександром Чиченіним  до цьогорічної програми «Бюджет участі міста Житомира» і нині знаходиться на розгляді.

   Створення сервісу з прокату велосипедів у центральній частині міста, буде доречним, та навіть необхідним. Це сприятиме створенню позитивного іміджу та служитиме додатковою рекламою та стимулом, для всіх бажаючих, хто обиратиме наше місто, місцем свого відпочинку.

 Це сприятиме створенню позитивного іміджу та служитиме додатковою рекламою та стимулом, для всіх бажаючих, хто обиратиме наше місто, місцем свого відпочинку.Велосипедний прокат буде орієнтований на всі вікові групи користувачів. Починаючи від дитячих і підліткових і закінчуючи дорослими жіночими та чоловічими моделями.

  "Я пропоную на базі переобладнаного МАФа (кіоск, відповідних розмірів і форми) створити пункт вело прокату. Де кожен бажаючий, за певних умов і правил зможе швидко та легко взяти в оренду велосипед. Отримати консультацію спеціаліста, який допоможе у виборі велосипеда, підготує його до поїздки, та надасть усю необхідну інформацію. За бажанням, можна розробити декілька варіантів велосипедних маршрутів. Асортимент велосипедів буде орієнтований на всі вікові групи користувачів.

  Починаючи від дитячих і підліткових і закінчуючи дорослими жіночими та чоловічими моделями. Як показує практика, в містах з населенням до 300 тис. чоловік, для одного пункту вело прокату достатньо близько 15 одиниць техніки. Муніципальний прокат велосипедів «VELO-DREAM».

  Велосипедна інфраструктура міста, це перспективний напрямок, розвиток якого буде корисним, як для самих мешканців, так і для туризму у нашому місті. Я пропоную на базі переобладнаного МАФа (кіоск, відповідних розмірів і форми) створити пункт вело прокату. Де кожен бажаючий, за певних умов і правил зможе швидко та легко взяти в оренду велосипед.

  Асортимент велосипедів буде орієнтований на всі вікові групи користувачів. Як показує практика, в містах з населенням до 300 тис. чоловік, для одного пункту вело прокату достатньо близько 15 одиниць техніки.Велике значення має місце розташування даного об’єкту. Тому враховуючи те, що цей сервіс повинен знаходитись у людному місці, куди легко можна дістатись, мною була вибрана територія, що знаходиться поблизу будинку за адресою: місто Житомир, провулок Скорульского 1.

   Через те, що вело прокат вважається сезонним видом діяльності, з урахуванням погодних та кліматичних умов, період функціонування його складатиме 6-7 місяців (починаючи з квітня і до листопада) на рік.

  Тому реалізацію проекту, варто починати у лютому 2018, щоб мати змогу завчасно підготувати об’єкт до початку сезону.Витрати. Загальна сума проекту 500.000 грн.Разом з тим, я не виключаю можливості відкриття одразу декількох подібних точок вело прокату у різних частинах міста, в паркових зонах і місцях масового відпочинку людей.Усвідомлюючи рівень відповідальності та індивідуальності розміщення подібних пунктів прокату велосипедів, варто слідкувати за тим, щоб вело прокат гармонічно доповнював та поєднувався з архітектурою міста і відповідав вимогам санітарного стану".

Новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 19/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework