×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відкрили пам’ятну дошку з нагоди 70-ї річниці визволення України від німецько-нацистських загарбників

Так у Житомирі 28 жовтня 2014 року біля монументу Слави відбувся мітинг-реквієм, присвячений пам’яті загиблих жителів області та всіх українців у боротьбі з загарбниками. Участь у заході взяли представники обласної та міської влади, ветерани, духовенство, громадськість.


про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«У цей пам’ятний день для нашої країни схиляємо голову на знак вшанування пам’яті людей, які віддали життя за незалежність та свободу, подарували нам можливість жити та розбудовувати кураїну. Не дивлячись на те, які акценти розставляємо останнім часом, згадуючи ті буремні події, глибоко переконаний, що наше суспільство протягом десятиліть дало однозначну оцінку тому славетному подвигу наших батьків і дідів. Переконаний, що багато десятиліть і століть той подвиг пам’ятатимуть, що він буде жити у віках», - наголосив кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

Цього дня в обласному центрі відкрили пам’ятну дошку з нагоди 70-ї річниці визволення України від німецько-нацистських загарбників. Дошка встановлена на будівлі водонапірної вежі на території колишнього нацистського концтабору «Stalag 358», де загинуло 65 тисяч військовополонених. Нині це територія військової частини, що розташована на Богунії у Житомирі.

Делегація від Житомирської області, до якої увійшло півсотні ветеранів-фронтовиків, бере участь в урочистостях з нагоди 70-ї річниці визволення України від нацистських окупантів у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України в місті Києві.

n2810141217

n2810141217 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework