×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Джим Кехілл: «Стандарти НАТО – це не “гірше чи краще”, це співпраця, яка дозволить нам зрозуміти, що якнайкраще підійде для вас”

  28 серпня, 30-ту окрему механізовану бригаду з робочим візитом відвідав старший радник Міністра оборони України з управління системою медичного забезпечення Джим Кехілл.

  Протягом трьох днів начальники медичних служб оперативних командувань на чолі з представником Сполучених Штатів Америки будуть визначати пріоритети у розвитку та покращення медичного забезпечення в лавах Збройних Сил України на основі отриманого за три роки війни досвіду. 

  “Даний візит – це не перевірка, а розуміння стану речей з метою якісної допомоги. По закінченню роботи, ми будемо подавати свої пропозиції Міністерству оборони України”, - зауважив пан Кехілл.

  Начальник медичної служби бригади повідомив, що вдалося змінити та покращити щодо медичного забезпечення у військовій частині за ці три роки, зважаючи на умови ведення бойових дій. В ході обговорення учасники зустрічі не оминули питання забезпечення волонтерською допомогою, яка повинна ставитися на баланс для подальшого обслуговування за рахунок держави. 

  “Ми не можемо порівнювати роботу за стандартами НАТО з алгоритмом дій медичних підрозділів в зоні проведення АТО, адже система, яка, наприклад, працює в Ізраїлі, не може в повній мірі використовуватися нами, натомість ми повинні орієнтуватися на “натівські стандарти” в плані забезпечення”, - підкреслив командир медичної роти бригади, коли в нього запитали про порядок роботи медиків в зоні ведення бойових дій.

  “Ми також співпрацюємо з місцевими лікарнями та допомагаємо цивільному населенню, що позитивно впливає на авторитет Збройних Сил України в східних регіонах”, - додав він. 

  Велика увага була приділена питанню підготовки спеціалістів у військовій медицині, які б не лише могли надавати якісну допомогу, а й навчати особовий склад підрозділів. Так, вже невдовзі планується проведення курсів підготовки для санінструкторів бойових частин.

  В перший день візиту робоча група відвідала медичну роту в розташуванні частини та медичний пункт на одному з полігонів гарнізону, де наразі навчаються військовослужбовці. 

  “Стандарти НАТО – це не “гірше чи краще”, що маєте ви, це співпраця, яка дозволить нам зрозуміти, що якнайкраще підійде для вас” - узагальнив Джим Кехілл та наголосив на тому, що США планують передати Збройним Силам України засоби для тактичних навчань з медицини.

Прес-служба 30-ої ОМБ

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework