Вітальні слова від міського голови, квіти, подяки виконавчого комітету: у Житомирі нагородили місцевих підприємців. ФОТО

  Традиційно першої неділі вересня ми відзначаємо День підприємця. Ось і Житомирський міський голова сьогодні, 30 серпня, напередодні професійного свята, нагородив місцевих житомирських підприємців.

  «Я знаю, що таке бізнес і знаю, що означає ним займатися. Багато хто говорить, що це просто заробляння коштів, але мало хто задумується, що бізнес — це, перш за все, відповідальність за тих людей, які у тебе працюють. У першу чергу, ми повинні зараз працювати над тим, щоб у наших працівників були гідні заробітні плати, умови праці, щоб люди мали можливість дешевого орендного житла, чи гуртожитку. Це допоможе залучати в Житомир нових спеціалістів, які будуть готові працювати на користь міста.    

  Дякую вам за вашу працю, шановні підприємці, у такий складний для України час. Зичу вам миру, добра, здоров’я!», — зазначив Сергій Сухомлин.

  Після вітальних слів міський голова, відповідно до свого розпорядження від 8 серпня 2017 року №628  «Про нагородження» за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста подяками виконавчого комітету», нагородив:

  ПАТ «Електровимірювач»;

  Українська промислова компанія «Крок»;

  ФОП  Підкаура Валентина Володимирівна;

  ФОП  Красавчикова Ірина Пилипівна;

  ФОП  Спінова Лариса Дем’янівна;

  ФОП  Кордонська Наталія Леонідівна;

  ФОП  Могилець Михайло Леонідович;

  ФОП  Лопоха Ольга Дмитрівна;

  ФОП  Ткаченко Яна Русланівна;

  ФОП  Хорошилова Валентина Олександрівна;

  ФОП  Тичина Володимир Андрійович.

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework