Вантажівки у Житомирі руйнують дороги та будинки

  Українські дороги щорічно знищують нульова температура, вода й багатотонні вантажівки. У Житомирі ж фури руйнують не тільки дороги, а і будинки.

  28 серпня на сайті петицій до Житомирської міської ради з'явилися 2 звернення, у яких житомиряни скаржаться на перевантажені фури, що їздять вулицями міста.

  "Прошу підтримати заборону руху важковиків по вулиці Князів Острозьких (Шелушкова) від вулиці Михайла Грушевського (Котовського) до вулиці Домбровського. В будинку  з'являються тріщини і під час руху фур повз будинок він зазнає впливу, що призводить до його поступового руйнування", - написав автор петиції.

 Мешканці вулиці Параджанова скаржаться на зруйновані дороги після проїзду по ним перевантажених фур. 

  "У зв’язку з тим, що об’їздну м. Житомира було закрито на ремонт, майже весь транспорт (фури) був відправлений по вул. Параджанова, що в свою чергу просто знищило колись нормальне покриття. Вимагаємо: 

  1. Провести на необхідних ділянках капітальний ремонт, а на більш менш нормальних ділянках ямковий Не забути привести до ладу тротуари. 

  2. Розібратись по який причині був проведений ямковий ремонт тільки частково і лише по одній полосі. Це привело до ще більщого знищення дорожного покриття", - пише автор петиції.

  Підтримати петиції можна тут.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework