На Житомирщині рятувальники подарували свято безпеки для пацієнтів дитячої міської лікарні

  Формування у підростаючого покоління свідомого та відповідального ставлення до питань особистої та громадської безпеки, відпрацювання навичок безпечної поведінки в екстремальних і надзвичайних ситуаціях – один із напрямків щоденної кропіткої праці рятувальників.

  З цією метою 31 серпня працівники ДСНС Житомирщини провели урок безпеки для паціентів дитячої міської лікарні. Наразі там близько 30 дітей проходять лікування і тому, поки що, не зможуть приступити до навчань, а відповідно й отримати нові знання.

 Аби діти краще сприймали інформацію, урок пройшов у ігровій формі. Разом із «педагогами-рятувальниками» хлопці та дівчата за допомогою емблем демонтсрували свої знання з правил безпеки життєдіяльності.

  Крім того, працівники ДСНС підготували для присутних різноманітні запитання, а діти намагалися якомога швидше та найповніше відповісти на них. За вірні відповіді у «бліц-опитуванні», «мозковому штурмі» та «кросворді» учасники обов’язково отримували заохочувальні призи.

  Весела та  невимушена обстановка, що склалась в ігровій кімнаті медичного закладу, спонукала рятувальників завітати до дитячих палат та хоч якось розрядити обстановку їх лікарняних буднів. Дітлахам вдалося здивувати організаторів своєю спритністю. Вони активно намагалися приймати участь у всіх конкурсах, що проводились. А на завершення такого пізнавального та важливого заходу всі присутні отримали навчальну літературу та сувеніри з логотіпом ДСНС України.

o1

o1 o1

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework