Пишні букети, святкові банти та ошатні шкільні форми: свято Першого дзвоника у ЗОШ №17. ФОТОРЕПОРТАЖ

  1 вересня — День знань та початок навчального року. Для когось зі школярів це довгоочікувана подія, а хтось ще подумки залишається на літніх канікулах. Сьогодні у своїх рідних навчальних закладах побачилися шкільні друзі, однокласники, вчителі зі своїми учнями. Після літніх канікул усі з новими силами, відпочивши, розпочинають новий навчальний рік. 

  Для когось дорога до знань лише розпочинається і він з гордістю носитиме звання першокласника, а хтось вже стоїть на порозі у незвідане доросле, самостійне життя і цього року вже закінчить навчання, адже вже у випускному класі.

  Пропонуємо вам, шановні читачі, переглянути фоторепортаж, яким було свято Першого дзвоника у Житомирській ЗОШ №17.

Перший дзвоник

   «Сьогодні у нас надзвичайне свято — свято, через яке пройшли усі тут присутні. Це наші з вами батьки, бабусі і дідусі. Все починається зі школи, 1-го вересня — у День знань! Мені сьогодні надзвичайно приємно вітати у стінах нашої школи усіх присутніх, наших учнів, особливо першокласників. Знайте, ми дуже вас чекали, дуже готувалися до свята Першого дзвоника, ми вас дуже любимо, наші дорогі учні! Завжди раді вітати усіх в нашій школі. Хочеться, що ви тут отримали найкращі знання, щоб виховувалися у мирі та злагоді, щоб ваші батьки були спокійними за ваше майбутнє! Посміхайтеся, розважайтеся і нехай цей день буде для вас цікавим! Ні для кого не секрет, що дитині повинно бути цікаво у школі, щоб вона змогла із задоволенням отримувати знання.

Перший дзвоник

  Шановні одинадцятикласники, сьогодні для вас 1 вересня особливе, адже ви вже стали випускниками. Настає ваш зірковий рік, коли кожен може показати, хто він є, який він є і до чого прагне. Шановні учні, я завжди кажу, що ви — найкращі і навчаєтеся у найкращій школі. З педагогічним колективом ми підготували усе необхідне, щоб вам було затишно, комфортно та приємно навчатися в ЗОШ №17!», — зазначила у вітальному слові Сервачук Марія, директор навчального закладу.

Перший дзвоник

  Під час урочистої лінійки пані Марія вручила завідуючій шкільною бібліотекою, Наталії Погорєловій, подяку виконавчого комітету Житомирської міської ради за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління. А грамоту Верховної Ради України за заслуги перед українським народом отримав вчитель інформатики Микола Тарасюк. «За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти і науки, плідну наукову діяльність, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, сумлінну працю і високий професіоналізм нагородити Тарасюка Миколу Дмитровича», — директор школи зачитала розпорядження Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Перший дзвоник

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 01/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework