×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Студенти ЖДУ імені Івана Франка активно допомагають пораненим бійцям у шпиталі

Ось уже два місяці поспіль студенти ЖДУ імені Івана Франка надають волонтерську допомогу пораненим бійцям із зони АТО, які перебувають на лікуванні в Житомирському військовому шпиталі. Ініціативу про створення волонтерської групи взяло на себе студентське братство університету.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

У вільний від занять час, студенти допомагають молодшому медичному персоналу у догляді за хворими та по господарській частині. «Така допомога є необхідною та актуальною. Адже враховуючи те, що на лікуванні знаходиться значна кількість військовослужбовців (а за цей час в нас пролікувалося близько тисячі поранених, травмованих та хворих учасників АТО), а кількість молодшого медичного персоналу обмежена. То допомога, яку надають студенти ЖДУ імені Івана Франка, по догляду за хворими є досить вагомою. Адже волонтерська допомога полягає не тільки у волонтерських внесках, а й просто в моральній підтримці», - зауважив  начальник госпіталю полковник медичної служби Олександр Серебряков.

Студенти-волонтери не забувають, що бійцям, які перебувають на лікуванні, потрібне ще й людське розуміння та моральна підтримка. «Бійці зустрічають  нас з посмішкою. Хлопці розповідають звідки вони, як їхнє самопочуття, жартують, діляться різними смішним історіями. У стінах палати, не дивлячись на стан здоров'я, відчувався бойовий дух та сила волі бійців. "Хто ж, як не я, піде захищати країну..." - такими словами сказав один боєць, і з впевненістю можна сказати, що справді в нас сильні та вірні країні люди. Головне пам'ятати, що ми повинні допомагати хоча б простим спілкуванням, щоб підтримати наших героїв», - каже  голова студентського братства фізико-математичного факультету ЖДУ імені Івана Франка Даша Онищук.

n2910141234

n2910141234 1

n2910141234 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework