У Малині труять собак

  У Малині почастішали випадки отруєння бродячих собак. «Собака мучиться вже хвилин двадцять у центрі біля зоомагазину», — розповів малинчанин. 

   "Сталося це позаминулого понеділка після 16-ої години. У зоомагазині зауважили, це вже не перший випадок. Хтось час від часу труїть поряд чотирилапих. Неначе навмисно, буцімто хоче нашкодити крамниці. Цього разу працівники одразу викликали ветлікаря. Добре, що нагодився доброзичливий чоловік, котрий привіз його у центр своєю автівкою, проте було запізно… Хто чинить подібне з бродячими тваринами? Невже і на Малинщині з’явились так звані догхантери — люди, які знищують собак, і вони мало не щомісяця роблять свою чорну справу у різних куточках міста та за його межами? Адже про жахливе отруєння бродячих собак, котре сталося позаминулого вівторка, повідомили і з Гранітного", - передає mn.zt.ua

 Місцева жителька розповіла, що нещасна тварина помирала в муках, билася головою об колії, з очей текли сльози, проте люди нічим зарадити не могли. Проблему бродячих тварин, звісно, необхідно вирішувати, але цивілізовано — на Заході, приміром, є безліч громадських організацій, які за благодійні кошти зводять притулки та утримують собак-безхатченків. Ми ж сподіваємося, що проблема зникне сама по собі. А дехто тим часом чинить беззаконня…"

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework