Пожежа у Бердичеві: залучено 11 рятувальників та 3 одиниці пожежної техніки. ФОТО

  8 вересня о 08:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляній нежитловій будівлі у м. Бердичів. Інформація надійшла від мешканців приватного сектору, розташованого поруч.

  За вказаною адресою негайно виїхали два відділення вогнеборців 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини на чолі із начальником Бердичівського міськрайонного відділу. З’ясувалося, що горить дах будівлі. З місця пожежі виходив густий чорний дим, який створювали залишки резини, руберойду та інших речовин, що знаходилися під дахом. Існувала загроза перекидання вогню на працюючий цех (загальною площею 300 кв. м), розташований впритул. Зважаючи на усі фактори ризику, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів.

  Пожежу локалізовано о 08:50. ліквідовано о 09:35. Вогнем знищено 70 кв. м даху. Завдяки оперативним та вмілим діям рятувальників не допущено подальшого розповсюдження пожежі будівлею та перекидання вогню на поруч розташований цех.

  Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. На місце події працювало 11 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки.

пожежа Бердичів

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 08/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework