Видовищний концерт, зворушливі промови, відозверення бійців з передової: конкурс «Гордість міста» у Житомирі. ФОТО

  7 вересня у Житомирському облмуздрамтеатрі підвели підсумки щорічного загальноміського конкурсу-рейтингу популярності та здобутків «Гордість міста». 13 номінантів стали найкращими у своїх категоріях.

  Хоча конкурс «Гордість міста» відбувається в Житомирі щорічно і вже є традиційним, але щоразу це нові емоції, нові враження, нова видовищна концертна програма, а головне – нові герої, якими дійсно можна пишатися і які заслуговують на те, щоб носити це почесне звання – «Гордість міста».

  «Для мене особисто сьогодні відповідальна подія. Сьогодні ми відзначаємо найкращих: тих, хто продемонстрував виняткову відвагу та самовідданість. Це звичайні люди, які живуть в нашому рідному Житомирі, та їх надзвичайні вчинки. У нашому місті, як і в нашій країні, герої не ходять червоною доріжкою. Вони просто чесно роблять свою справу», – зазначив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Гордість міста

  Зазначимо, що на початку церемонії нагородження переможців, військослужбовці зі славетної 95-оі окремої аеромобільної бригади, які зараз на передовій, у відеозверненні, привітали житомирян з Днем міста і побажали Житомиру миру, злагоди добра та процвітання. На такому заході, як «Гордість міста», просто не можна було не згадати про людей, котрі віддали своє життя те, щоб ми мали мирне небо над головою. Під час конкурсу поіменно згадали бійців із Житомирщини, одночасно показуюючи на екрані їх фото. Привітаня від живих військових, які нині несуть службу на Сході країни, а також згадка про вже загиблих бійців розчулила присутніх: багато хто не міг стримати сліз. 

Гордість міста

  Окрім відзнак, для кожного переможця організатори підготували й творчий подарунок –виступ відомих місцевих співаків, творчих та хореографічних колективів, а також артистів облмуздрамтеатру ім. Івана Кочерги. Для присутніх цього вечора виступали: співак Олександр Воєвуцький, який разом із житомирським гуртом «Retro21» виконав романтичну композицію, співачка Ірина Шинкарук, бандуристка та співачка Світлана Ніконорова, виконавець Артем Кондратюк та інші. 

  Особливою концертну програму зробили й гості з Китаю, які привезли з Батьківщини творчі подарунки – актори китайського театру, які теж цього вечора виступали на сцені.

Гордість міста

  Отож, назвемо імена людей, які цього року стали переможцями на конкурсі «Гордість міста».

Гордість міста

  «Захисник року» – Вадим Поліщук, командир І гаубичної артилерійської батареї, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, нагрудним знаком Міністра оборони України «За військову доблесть». (Нагороду отримував побратим Вадима).

  «Меценат року» – Юрій Опанасюк, директор ТОВ «БТК-ЦЕНТР КОМПЛЕКТ», директор ТМ «Центр Утеплення».

  «Журналіст року» – Тетяна Сиропятова, журналіст ТОВ ТРК «СОЮЗ-ТV».

  «Громадський діяч року» – Ігор Випханюк, голова ГО «Житомирської шахової федерації „Інтелект“», директор шахової школи «Інтелект», тренер з шахів. (Нагороду отримувала дружина Ігора).

  «Підприємець року» – сеньйор Верджиніо Феданца, засновник та керівник компанії торгової марки «INBLU» із виробництва взуття в містах Житомир, Бердичів, Київ, країнах Польщі, Італії. (Нагороду отримувала колега Верджиніо).

  «Голова правління ОСББ року» – Людмила Галліна, голова правління ОСББ «Київська, 52», головний редактор ТОВ ТРК «СОЮЗ-ТV».

  «Вчитель року» – Марія Левченко, директор приватної україно-італійської школи «Всесвіт».

  «Учень року» – Даниїл Шмідт, учень 11-го класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17.

  «Лікар року» – Микола Кушнір, лікар-кардіолог.

  «Відкриття року» – Олександр Штільгойз, диплом лауреата ІІ ступеня Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Хочу стати зіркою України» (номінація «Дизайн»), автор книги «У всіх нас є свої бажання».

  «Спортсмен року» – Володимир Демчук, заслужений майстер спорту з кікбоксингу.

  «Митець року» – Юрій Дубінін, художник-дизайнер, автор проекту єдиного в Україні Житомирського музею композитора Б. М. Лятошинського.

  «Родина року» – Світлана Зіляк та її родина. Світлана – поліцейський роти № 2 батальйону Управління патрульної поліції у м. Житомир.

  Не забуваймо, що герої – серед нас! Це ті, хто своєю щоденною кропіткою працею створюють Житомир, а також не лише словом, а й ділом сприяють розвитку рідного міста у різних галузях знань та видах діяльності.

Гордість міста

Гордість міста

Гордість міста

Гордість міста

Гордість міста

Гордість міста

Гордість міста

Гордість міста

Гордість міста

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework