На шляху Васьковичі - Шепетівка одночасно проводять кілька видів ремонтів дорожнього полотна

  На двох ділянках шляху Р-49 Васьковичі-Шепетівка, де проходить капітальний ремонт, вже влаштовано вирівнюючий шар з асфальтобетону на розширеному до 9 метрів дорожньому полотні.

  На відрізках шляху, загальною протяжністю 7,7 км, вже проведено роботи з вирубки дерев, поширення дорожнього полотна та подовження штучних споруд. Тривають роботи з влаштування узбіч.

  У поточному році виконані роботи вдалося реалізувати за рахунок кредитних коштів, залучених в попередні роки під державні гарантії, та 10%-го співфінансування з місцевих бюджетів Житомирської області.

  Окрім капітального, на даному шляху регіонального значення активно ведуться роботи і з ямкового ремонту. Наразі тут для ліквідації ямковості працює три підрядні організації. Вже ліквідовано 7200 кв. м пошкоджень та деформацій струменевим методом та гарячим асфальтобетоном – 34 582 кв. м, роботи тривають.

  Заплановано до кінця тижня таким чином відремонтувати шлях до кордону з Хмельницькою областю.

  Довідково: Шлях Р-49 був побудований ділянками в два етапи в 1933 та 1937 роках. На даний час загальна довжина шляху Р-49 Васьковичі-Шепетівка – 162,2 км. По Житомирській області шлях пролягає по Коростенському, Ємільчинському, Новоград-Волинському та Баранівському районах. У Хмельницькій – з’єднує 5 населених пунктів Шепетівського району.

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework