Вогнеборці врятували від знищення полум’ям оселю літнього подружжя

  21 вересня о 05:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Городище Черняхівського району. По прибуттю рятувальників до місця події, вогнем було охоплено дах та веранду житлового будинку.

   На цей час один із селян вже встиг допомогти залишити оселю літньому подружжю: 81-річному чоловіку та 78-річній дружині. Останні від госпіталізації відмовились. Лише господарю знадобилась медична допомога фельдшера, оскільки він опік полум’ям руку.

  Силами бійців ДСНС о 06:10 пожежу локалізовано, а о 08:15 – ліквідовано. Вогонь устиг знищити покрівлю та веранду житлового будинку. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі.

  Ще одну пожежу черняхівські вогнеборці ліквідували безпосередньо в районному центрі. Вчора о 18:29 вони отримали повідомлення про загоряння господарської будівлі. Незважаючи на значну захаращеність приміщення домашніми речами, бійцям ДСНС вдалося оперативно впоратися із займанням. Також рятувальники виявили два газових балони, що негайно винесли з палаючого приміщення. Вже о 18:38 пожежу локалізували, а о 19:15 – ліквідували.

  Причину пожежі встановлюють фахівці.  

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework