×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський пенсіонер на 5 тисяч гривень придбав 50 кг сала і 500 головок часнику та передав для десантників 95 бригади

Семен Галабурда, якому цієї осені сповнилося 75 років, відомий у Житомирі як благодійник. Особливо опікувався старими самотніми людьми. Часто організовував для них благодійні обіди. І нині він не стоїть осторонь того, що відбувається в країні.

Пенсіонер створив, як він сам жартома каже, "Фонд сала". Семен Галабурда зібрав понад п'ять тисяч гривень і придбав більш як п'ятдесят кілограмів сала та п'ятсот головок часнику. Ці продукти він передав воїнам 95-ї окремої аеромобільної бригади. "У холодну пору нехай наші хлопці-захисники споживають сало і часник, які убережуть їх від застуди, - каже Семен Галабурда. - Я постараюся організувати ще кілька таких передач воїнам. Збиратиму кошти для їх підтримки, поки мене носять ноги", - про це пише "Голос України".

Благодійник разом із аматорським гуртом під керівництвом Віктора Ольшевського організував концерт для поранених бійців, які лікуються в Житомирському військовому госпіталі, й подарував їм кілька музичних міні-центрів і записи українських пісень. Такі само центри він придбав і для воїнів, котрі нині в зоні АТО.

n3010141256

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework