Злочинна група, яка вчиняла розбійні напади із застосуванням зброї на Житомирщині, і надалі відбуватиме законне покарання

  За принципової позиції прокуратури Житомирської області учасники організованої злочинної групи відбудуть увесь термін законного покарання за скоєння ними злочинів на території Житомирщини.

  У четвер, 21 вересня 2017 року, ухвалою апеляційного суду  Житомирської області залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким  п’ятьох учасників організованої злочинної групи засуджено до покарання у виді позбавлення волі терміном від 8 років до 8 років 6 місяців.

  Йдеться про те, що злочинна група протягом 2013 року вчиняла розбійні напади із застосуванням зброї та проникненням у помешкання жителів Овруча та Коростишева.

  Злочинні дії організованої групи кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений організованою групою), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України.

  Органами поліції у кримінальному провадженні проведено досудове розслідування та з обвинувальним актом скеровано до суду.

  Публічне обвинувачення у судовому розгляді забезпечувала прокуратура Житомирської області.

  Вироком Новоград-Волинського міськрайонного суду від 27.12.2016 усіх учасників злочинної групи визнано винними у скоєнні зазначених злочинів та призначено реальне покарання, яке апеляційною інстанцією залишено у силі.

                                                      Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework