"Думав: все вже, кінець світу. Жити не хотілося, дурне в голову лізло. Опустив голову, руки. Жінка молодець, підтримала мене", – розповідає Олег.

  Після трагічного інциденту родина переїхала з міста в село. Вже тут чоловік взявся освоювати для себе нові ремесла. Допомагає йому вправлятися старший син. "Допомагаю. Те, що він каже принести – приношу, вмикаю, каже який розмір треба, розтягую рулетку. Він говорить, скільки треба, я малюю. Або він відрізає, або я. Варить теж або він, або я", – каже син чоловіка Максим Савчук.

  Колишнє хобі – байкерство – наштовхнуло чоловіка на думку зібрати так званий авторський трактор.

  "Раму зробив, а потім до неї почав приліплювати все. Мост від "Москвича" стягнув, коробку і передній руль МТшки, двигун з мотоблока – хоч економний, солярки налляв і тиждень можна їздити", – каже чоловік.

  Крім різних господарських робіт, Олег Савчук полюбляє ще й куховарити.

  "Порається по хаті, навіть котлети мені смажить. Сам замісив, підсмажив – мені лише перегорнути. Лікар дитячий прийшов і питає: що це він там робить? Я відповідаю, що котлети смажить", – розповідає дружина Галина Савчук.

  Односельці своїм сусідом не натішаться. "Приклад треба брати, бо для інших, які ведуть себе погано, то це інвалід і так працює", – зазначає Олександр Ходаківський.

  Детальніше у сюжеті "5 каналу".

Новини Житомира