×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Землевпорядники обстежили пункти Державної геодезичної мережі на території Житомирщини

   Фахівці структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області завершили роботи з обстеження пунктів Державної геодезичної мережі України 3 класу. Мета проведення робіт – встановлення ступеня збереженості пунктів Державної геодезичної мережі (ДГМ), їх фізичного стану та придатності для використання.

   За результатами обстеження 397 пунктів ДГМ 3 класу встановлено, що 274 пункти перебувають у задовільному стані, решта – 123 – потребують інструментального розшуку.

  Роботи з обстеження пунктів ДГМ виконувались спеціалістами Держгеокадастру у районах області із залученням суб’єктів топографо-геодезичної діяльності. За підсумками проведених робіт складені картки та зроблені фотографії обстежених пунктів ДГМ.

  Загалом на території Житомирської області розташовано 869 пунктів Державної геодезичної мережі України 1-3 класу.

  Довідково:

  Державна геодезична мережа (ДГМ) складається з мережі геодезичних пунктів, рівномірно розміщених на території держави, що забезпечує поширення систем координат і висот та гравіметричної системи і є вихідною для створення інших мереж.

  Геодезичний пункт - пристрій і (або) споруда для позначення на  місцевості  точок земної поверхні з відомими координатами і висотами.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework