Початок опалювального сезону у Житомирі під загрозою

  У мережі з'явився лист від ПАТ «Житомиргаз» до Житомирського міського голови Сергія Сухомлина у якому підприємство повідомляє про те, що воно припиняє розподіл природного газу на КП «Житомиртеплокомуненерго» до повного погашення ним заборгованості перед ПАТ «Житомиргаз».

  Про це повідомляє "Інсайдер Житомира".

  Станом на 13.09.2017 року заборгованість КП «Житомиртеплокомуненерго» становить 22361,4 тис. грн. Тому ПАТ «Житомиргаз», враховуючи динаміку попередніх розрахунків, у листі вимушено констатувати, що КП «Теплокомуненерго» не в змозі погасити існуючу заборгованість, що в свою чергу призводить до зриву підготовки опалювального сезону 2017-2018 та ставить під загрозу його вчасний початок, так як на сьогоднішній день у ПАТ «Житомиргаз» існує дефіцит грошових кошів, що призводить до утворення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам, зриву виконання інвестиційної програми на 2017 рік та закупівлі матеріалів для виконання поточних ремонтів та обслуговування мереж.

  Підприємство просить міського голову посприяти у вирішенні питання розрахунків КП «Житомиртеплокомуненерго» перед ПАТ «Житомиргаз» за послугу з розподілу природного газу в тому числі за допомогою коштів з міського бюджету.

  Станом на 28 вересня борг непогашений.

Последнее изменение Четверг, 28/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework