У Житомирі рятувальники вдосконалювали навички з гасіння пожеж під час комплексних тактико-спеціальних навчань на Автовокзалі

  28 вересня о 09:00 особовим складом чергових караулів пожежно-рятувальних підрозділів Житомирського гарнізону проведені комплексні тактико-спеціальні навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей – ТОВ «Компанія «Житомиравтотранс», що розташований в обласному центрі.

  Згідно задуму навчань пожежа виникла в речовому магазині на другому поверсі приміщення автовокзалу. Відповідальна особа сповістила про займання Службу порятунку «101», а диспетчер автовокзалу оголосив по гучномовцю, що всім відвідувачам потрібно негайно залишити приміщення. Обслуговуючий персонал приступив до евакуації людей у безпечні зони та гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння.

  За підвищеним номером виклику на умовну пожежу згідно розкладу виїзду прибули підрозділи оперативно-рятувальної служби міста, а також чергова зміна оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини. Вони встановили, що з вікон другого поверху йде густий дим.

  У спеціальних апаратах на стиснутому повітрі для захисту органів дихання ланки газадимозахисної служби провели розвідку місця події та встановили, що приблизна площа пожежі складає 64 кв. м та евакуація відвідувачів проведена. Не встановлено лише місце знаходження 4-х чоловік персоналу автовокзалу. Провівши пошукові роботи на обох поверхах, рятувальники виявили постраждалих, вивели їх на свіже повітря та передали до рук працівників центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

  Оперативними діями вогнеборців вже о 09:35 пожежа була локалізована та о 10:00 – ліквідована. Загалом до навчань залучалося 35 рятувальників та 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

om 28091714 2

om 28091714 2 om 28091714 2 om 28091714 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework