×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ігор Бойко: Кум Яреми вимагав від кондитерської фабрики 30 тисяч доларів на місяць

Під Генпрокуратурою відбувся мітинг за люстрацію: Житомирська кондитерська фабрика вийшла на протест проти хабарників із Генеральної прокуратури, котрі чинять тиск на підприємство.

Голова Наглядової ради ТДВ "ЖЛ" Ігор Бойко розповів, що один із заступників генерального прокурора вимагав щомісяця платити хабар у розмірі 30 тисяч доларів за "спокійну та безпроблемну" роботу підприємства. А після того, як керівництво кондитерської фабрики відмовилося платити, почалися проблеми. Ігор Бойко зазначив, що тиск з’явився після того, як кум Віталія Яреми, Олег Бачун, став заступником генпрокурора і почав вимагати гроші чи не наступного дня після призначення.

Про це розповідається у сюжеті телеканалу ТВі.

"З нашого підприємства пан Бачун захотів отримувати 30 тисяч доларів на місяць, – каже голова Наглядової ради ТДВ "ЖЛ" Ігор Бойко. – Це 360 тисяч доларів на рік. А скільки підприємств в Україні? Ви уявляєте, які їхні доходи? Вони, напевно, вивозять звідси гроші, мабуть, автомобілями, фурами".

Нещодавно такий мітинг уже відбувся у Житомирі, де розташовані виробничі потужності підприємства. Проте сьогодні близько чотирьохсот учасників із люстраційними сміттєвими баками, банерами та плакатами приїхали до столиці під стіни Генпрокуратури вимагати справедливості і того, щоби їхній фабриці дали спокій.

n3110141268

Последнее изменение Пятница, 31/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework