Резервісти та контрактники 30-ої бригади провели тактико-спеціальні навчання. ВІДЕО

  З особовим складом резервістів першої черги та військовослужбовців контрактної служби 30 окремої механізованої бригади протягом пʼяти днів проводилися тактико-спеціальні навчання.

  В ході занять були відпрацьовані конкретні питання для підрозділів різних родів військ та такі загальні як: переміщенню підрозділів до районів виконання завдань, робота з топографічними картами, ведення вогню по повітряним та наземним цілям з різних видів озброєння, постановка бойового завдання командирами різних ланок підлеглому особовому складу.

  Складність даних навчань заключалась в тому, що замисел керівників, в якості яких виступали начальники родів військ оперативного командування «Північ», ніхто не знав, тому завдання ставилися безпосередньо на «полі бою» і прийняття відповідних рішень здійснювалось відповідно до поточної обстановки. Бійці резерву, які безпосередньо приймали участь в навчаннях продемонстрували неабияку виучку та старанність, а ті вміння, навички та бойовий запал, які здобули в зоні ведення бойових дій, допомогли під час виконання навчально-бойових завдань.

Джерело: www.04141.com.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework