Ситуація з початком опалювального сезону критична у всіх дитячих садочках міста

  Критична ситуація з початком опалювального сезону у всіх дитячих садочках міста. Проте найгірша у тих, які мають утеплювати за проектом SECO,  дитячих садочках №73 та №52.
 
  «Антикорупційний рух Житомирщини» розпочав сьогоднішній ранок з об’їзду саме  цих дитячих садочків. 
 
  "Повідомляємо житомирянам, що станом на 4 жовтня п’ять дитячих садочків не готові до опалювального сезону.   І це попри те, що  заступник міського голови Матвій Хренов публічно пообіцяв усім, що до 2 жовтня має бути змонтована система опалення у трьох садочках, розповідає  «Антикорупційний рух Житомирщини». 

  Так, поки що найкраща ситуація у ДНЗ №44, проте і у них готово не все. Насправді загрозлива ситуація у ДНЗ№52 та №73. Радіатори стоять не в усіх групах, системи не готові. Вихователі розповідають, що ймовірніше за все, будуть просити батьків залишати дітей вдома, адже зокрема у ДНЗ №52 немає можливості перевести на певний час дітей у інше приміщення, як, наприклад, в інших садочках. Загалом ситуація у цьому садочку напевно найгірша, адже замість того, щоб працювати, бригада підрядника вже о 9 годині ранку напідпитку палить у підвальному приміщенні. А в цей час від дощу за відсутності піддашків, вода тече по частково утепленому фасаду.

  Проте є ще дві проблеми з цими навчальними закладами. Перша – КП «Теплокомуненерго» не погодило проекти ТОВ «Ейр трейд» і тепер під питанням чи підключать ці садочки до мережі взагалі. Друга – це те, що за проектами утеплення кількість радіаторів у приміщеннях значно зменшилася. Зробили це для того, щоб у групах була нормально температура, коли буде утеплений фасад. Але у жодному з п’яти садочків фасад не утеплили. Тепер діти мають зимувати у приміщеннях з одним радіатором і ще декількома електричними, що є не зовсім безпечним.

  Невже міському голові Сергію Сухомлину до цього немає справи? Невже і справді плювати на здоров’я і комфорт наших дітей?

  Ми звернулися до голови Житомирської обласної адміністрації Ігоря Гундича з проханням втрутитися у ситуацію, адже Сергій Сухомлин запевняє усіх, що місто до опалювального сезону готове, хоча насправді це далеко не так», - повідомляє «Антикорупційний рух Житомирщини»", - йдеться у повідомлені. 

сачки

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework