На гостини – в пожежну частину

  5 жовтня рятувальники спільно з працівниками місцевої пожежної охорони провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в селищі Нова Борова Хорошівського району.

  Ледве не щодня доводиться виїжджати пожежним на ліквідацію різного роду загорянь, але попри це вони знайшли час для того, щоб продемонструвати особливості своєї роботи, спорядження та технічного оснащення. Дітям було цікаво подивитися як живуть і працюють пожежні, яку техніку та обладнання мають на озброєнні.

  Захід розпочався із серця пожежної охорони – пункту зв’язку, куди постійно надходять дзвінки з проханням про допомогу. Гості дізналися з якими питаннями та проблемами зазвичай звертається населення.

  Аби діти мали ширше уявлення про роботу місцевої пожежної охорони, їм розповіли та наочно продемонстрували призначення спецтехніки, бойового спорядження та технічного обладнання, що використовують при ліквідації різних надзвичайних подій.

  У ході заходу також учні мали змогу приміряти окремі елементи бойового спорядження вогнеборців та посидіти у спеціальному автомобілі, уявивши себе на мить справжніми рятувальниками – людьми, які незважаючи ні на що, завжди готові прийти на допомогу.

  Усі учасники акції на згадку отримали пам’ятні сувеніри зі символікою ДСНС.

om 05101703 2

om 05101703 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework