Скандальний довгобуд на Крошні: комусь таки знадобився? ФОТО

  Історія цього довгобуду розпочалася вже 11 років тому. Він височіє за адресою вулиця Євгена Рихліка, 5 (колишній 5-ий провулок Щорса, 4).

   У 2006 році  багатоповерхівку почало зводити ТОВ «Олвіта-буд». 328 сімей, згідно з проектною потужністю, мали отримати тут житло. Але не так сталося, як гадалося. Як ми пам’ятаємо, з цим довгобудом пов’язана найрезонансніша будівельна афера у Житомирі.

  У 2009 році більше 60 людей вклали власні кошти у його будівництво. Інвесторам обіцяли, що багатоповерхівку введуть в експлуатацію ще у 2009 році, але цього так і не сталося. Вже влітку 2010-го будівельні роботи на об’єкті взагалі зупинилися. Людей просто ошукали: кошти на будівництво взяли, але їх так і не повернули після того, як припинилося будівництво.

  Взимку 2016-го року в ЗМІ з’явилася інформація, що почали поновлювати проектно-кошторисну документацію та створили робочу групу для напрацювання подальших дій, аби вирішити цю проблему. І вже за наслідком проведеного аналізу мають визначити шляхи вирішення цього питання та варіанти добудови багатоповерхівки. Обманутим вкладникам дали надію на те, що вони таки отримають довгоочікувані квартири у новобудові. Але поки історія не отримала своєї розв’язки.

Крошня довгобуд

  Нас зацікавила ця тема тому, що за словами житомирян, котрі мешкають біля сумнозвісного довгобуду, там ще наприкінці липня ‒ на початку серпня відбулися якісь зрушення: зарослу територію біля багатоповерхівки почали розчищати, все прибирають.  Люди озвучують різні версії: одні чули, що  хтось викупив територію і має свої плани на багатоповерхівку, а хтось чув, що її все ж хочуть знести. Версій, які ми почули від людей, багато.    

Крошня довгобуд

  Хтозна: можливо, багатостраждальний багатоповерховий будинок таки добудують і введуть в експлуатацію і в ньому житимуть люди? Ми намагалися дізнатися у владних структур про долю цього довгобуду, але нас відправляли з однієї інстанції в іншу, так і не надавши жодної інформації.

Крошня довгобуд

   Можемо припустити, що врешті-решт, якби ми у когось щось і дізналися якусь інформацію, то, швидше за все, нас би відправили до забудовника. Але, на жаль, нам не відомо, хто ж взявся за цю багатоповерхівку. Беззаперечним залишається факт, що вона знову стала комусь потрібна і її все ж таки хочуть або добудувати, або знести. Можна будувати різні здогадки, і нині інформація, яку ми почули, базується на припущеннях і здогадках житомирян, котрі мешкають неподалік від довгобуду на Крошні. Але ж рано чи пізно все таємне стає явним. І ми, стовідсотково, ще не раз почуємо про цей багатоповерховий будинок. А поки ж на наших світлинах, зроблених сьогодні, 6 жовтня, ми покажемо цей довгобуд і територію довкола нього у тому стані, в якому вони перебувають нині.

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Крошня довгобуд

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 06/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework