Міські перевізники від сьогодні відмовилися безкоштовно перевозити пенсіонерів

  У Житомирі не вщухають скандали навколо теми перевезення пасажирів. Кілька місяців тому, міським перевізникам дозволили підняти ціну на проїзд, за умови безкоштовного перевезення пільгових категорій.

  Та пройшло не так багато часу, як перевізники почали вимагати компенсацію від влади за безкоштовне перевезення даних категорій.

  Часто, водії просто не зупинялися або вимагали гроші з пенсіонерів. Сьогодні ж з’явилася інформація, що перевізники на пряму відмовилися перевозити безкоштовно дану категорію пільговиків.

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат райради Микола Череднік.

  «Зателефонувала житомирянка, яка повідомила, що вранці, зайшовши до маршрутного таксі № 23 не змогла скористатися своїм правом безкоштовного проїзду, водій показав їй якийсь документ і сказав, що від сьогоднішнього дня він возить пільговиків лише за гроші. Відповідно усі три пасажири, які мали право пільгового проїзду були змушенні заплатити гроші.

  ФОП Добровінський Олег Вікторович, який обслуговує маршрут № 23 у телефонній розмові сказав, що від сьогоднішнього дня категорію «пенсіонери» безкоштовно возити він відмовився.

Також, стало відомо, що відмовилися возити пенсіонерів ще ряд міських перевізників», - йдеться у повідомленні.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 12/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework