Михайло Забродський: «Для мене велика честь командувати таким згуртованим та злагодженим колективом»

 Особовий склад командування Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, під керівництвом генерал-лейтенанта, депутата Житомирської обласної ради Михайла Забродського, відзначає п’яту річницю з дня формування своєї військової частини.

  Не зважаючи на свій «молодий вік», цей потужний орган військового управління, пройшов досить важкий бойовий та героїчний шлях.

 Ще до початку тривожних подій на Сході країни, керівний склад командування ВДВ здійснював управління одними із найбільш боєздатних та елітних частин і підрозділів Збройних Сил України. Завдяки цьому, саме українські десантники одними із перших вступили в бій з бойовиками на Донбасі.

ВДВ

  Офіцери командування ВДВ із перших днів проведення антитерористичної операції виконують бойові завдання на найбільш складних напрямках, з боями пройшли багато пекельних точок Донбасу.

ВДВ

  – Для мене велика честь командувати таким згуртованим та злагодженим колективом, – відзначив Командувач ВДВ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський.

ВДВ

  Необхідно відзначити, що офіцери командування ВДВ постійно виконують завдання в місцях де знаходяться підрозділи бригад – на полігонах, в підпорядкованих військових частинах та безпосередньо в районах проведення антитерористичної операції.

ВДВ

  За професіоналізм, мужність та відвагу особовий склад командування ВДВ відзначені відомчими відзнаками та державними нагородами.

ВДВ

ВДВ

ВДВ

ВДВ

ВДВ

Прес-служба командування ВДВ ЗС України

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 23/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework