Чиновники міської ради планують ділити гранти через громадську організацію?

  Нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що працівники Житомирської міської ради створили громадську організацію, яка буде допомагати владі реалізовувати проекти місцевого самоврядування та залучати грантові кошти. 

    Про на своїй сторінці у Фейсбук заявляє ГО Антикорупційний Рух Житомирщини.

  "Мова йде про ГО «Грінері», яка була заснована 4 серпня цього року. Згідно реєстру громадських об’єднань головою правління ГО є Пахолюк Борис Борисович – на час заснування організації був заступником директора департаменту економічного розвитку. Заступником голови - Зятікова Тетяна Леонідівна – начальник відділу інфраструктурних проектів управління розвитку департаменту економічного розвитку, а членами правління - Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради, Костриця Микола Миколайович – директор департаменту економічного розвитку, Гончарук Олександр Олександрович – провідний спеціаліст департаменту економічного розвитку міської ради.

 

  У коментарі журналістам голова правління ГО Борис Пахолюк повідомив про те, що їх громадська організація буде займатися залучення грантових коштів у місто та допомагатимуть органам місцевого самоврядування реалізовувати проекти з енергоефективності.

  Разом з тим, варто зазначити, що Бориса Пахолюка 23 жовтня було призначено директором комунальної установи «Агенція розвитку міста», яка і так має займатися залученням інвестицій у місто. 

  Для чого такому угрупуванню чиновників, яке більше часу проводить за кордоном, аніж на робочому місці, та отримує за це зарплату більше 20 тисяч гривень, створення такої громадської організації - поки під питанням. Проте враховуючи те, що український чиновник не буде працювати задарма на громадських засадах – факт. До того ж, варто наголосити і на тому, що саме ці чиновники відповідають за питання, які вони допомагатимуть вирішувати самі собі через новостворену громадську організацію. 

Ми триматимемо цю історію на контролі", - йдеться у повідомлені. 

Новини Житомира


 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework