У Малині продовжують облаштовувати Парк Героїв. ФОТО

  За ініціативи волонтерів і громадських активістів у Малині створюють парк у пам’ять про загиблих Героїв українсько-російської війни. Розташовуватиметься він неподалік газового господарства — біля Козацького хреста, встановленого на спомин всім борцям за волю України.

  Облаштовувати територію майбутнього парку почали із озеленення. Два тижні тому представники БО «БФ «Волонтер 2015» і ПП «Національний Корпус Малин» висадили до півсотні саджанців дуба та ялини. Згодом завезли родючий ґрунт для висадки декоративних дерев, передає volonter2015.com.

  Відтак попри дощову та вітряну погоду сьогодні, 31 жовтня, біля Козацького хреста знову було велелюдно. До посадки долучилися працівники військкомату, зокрема голова «Спілки учасників АТО» Євген Сермукслис, керівник малинської філії «Об’єднання дружин та матерів загиблих бійців АТО» Ярослав Дмитренко, активіст Олег Єсипенко, представник ТОВ «Фарвест Енерго» Вікторія Кириленко, представники апарату РДА Олексій Кучинський і Олена Мороз. Цього разу висадили загалом 25 саджанців красивоквітучих багаторічників — форзицію, церцис, дейцію, спірею, барбарис, гібіскус, а також вічнозелений хвойник — ялівець.

  За наданий посадковий матеріал, підтримку й безпосередню участь в озелененні парку організатори щиро вдячні директору ДП «Малинське лісове господарство» Олегу Дзюбенку, головному лісничому Василю Маєвському, інженеру охорони та захисту лісу Максиму Прокопчуку і всьому трудовому колективу підприємства.

Малин

Малин

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework