Житомиряни в ефірі «Прямого»: на Михайлівській стартує проект телеканалу «Прямо з Житомира». ФОТО

  Сьогодні зранку, 6 листопада, до Житомира приїхав телеведучий каналу  «Прямий» Матвій Ганапольський, аби презентувати новий проект «Прямо з Житомира». Ще до початку приїзду телеведучого біля намету телеканалу «Прямий» вже вишикувалися люди, які чекають можливості розповісти в ефірі “Прямого” про те, що їх цікавить, хвилює.

  «Ті, хто завітають до намету у самому «серці» Житомира, зможуть задати гострі питання владі, дати поради українцям та поділилися приємними моментами свого життя. Спочатку я буду біля кубу і буду прямо включатися разом з вами, буду ловить вас на вулиці, заводити у цей куб і говорити про країну. Після цього, увечері, я обов'язково разом з каналом, який добре знають житомиряни — канал називається “СК 1”, — буду в ефірі цього каналу. І ми разом з журналістами “СК 1”, будемо вести ефір, і я буду включаться звідти. Адже я повинен вести свою програму — і “Разом” (ред. в ефірі “Прямого” з 18:15 до 19:00), і “Ехо України” (ред. в ефірі “Прямого” з 20:15 по 21:00). Отже, у нас найцікавішим чином пройде вечір. А на наступний день, 7 листопада, в Житомирській міській раді відбудеться зустріч з представниками місцевих ЗМІ. Я сподіваюся, що це буде дуже цікаво!” — поділився планами на телеканалі «Прямий» Матвій Ганапольський.

  «Ви заходите сюди, у намет, тут, звичайно, буде охорона, і бачите отаке дивне місце: постамент, а на ньому червона кнопка. Тут ви бачите такий ліхтар. А за цим ліхтарем стоїть камера і мікрофон. А зверху — секундомір. Ви абсолютно вільно і безкоштовно входите сюди, за вами зачиняються двері — ніхто вас не чує, це не прямий ефір — ви один раз натискаєте на цю кнопку і починає йти лічильник.

  У вас є рівно 30 секунд. За ці 30 секунд ви говорите туди, ви можете сказати, все, що вам завгодно: про себе, про країну, про владу, про опозицію, про наш канал, про наших ведучих, про ваше життя — абсолютно про все. Ми не записуємо вашу адресу, ми не записуємо хто ви, звідки…», — говорить Ганапольський.

om 06111705 1

om 06111705 1 om 06111705 1

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework