У Житомирі в «утеплених» садочках відпадають відкоси

  Представники організації "Антикорупційний рух Житомирщини" розпочали свій тиждень з перевірки дитячих садочків, які утеплюють за проектом SECO.

  Як повідомляє організація на своїй сторінці у Facebook, роботи зараз ведуться в’яло, фасад ніхто на зимовий час так і не законсервував. Втім, цього варто було очікувати. Те про що ми говорили – підтвердилося. Роботи виконано неякісно і, на жаль, вже є перші «результати». У дитячому садочку №44 днями відвалилися відкоси, в результаті чого, зламалося підвіконня. На щастя, ніхто не постраждав.

  Житомирська влада зайняла зручну позицію у цій ситуації. Вони запевняють нас, що в садочках тепло, адже опалення підключили. Так, підключили, хоч і з запізненням. Проте це ще не означає, що у приміщенням тепло. У деяких групах, до речі, температура повітря лише 16 градусів. Ніби-то чиновники і відзвітувалися, але відповідальності за цей безлад на себе так і не взяли.

  Після об’їзду садочків була зустріч з начальником ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеславом Печененко. Цікавилися на якій стадії знаходиться наразі розслідування щодо використання коштів по проекту НЕФКО. Нам розповіли, що наразі усі матеріали знаходяться на будівельній експертизі, а перевірка потребує часу. Також проконсультувалися з приводу того чи варто звертатися з заявою про злочин щодо утеплення садочків по проекту SECO. Нам розповіли яким чином це краще зробити, щоб кримінальне провадження було відкрито швидше. Отож, розпочинаємо готувати заяву про злочин.

om 09111702 1

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework