Трамваї і тролейбуси: як житомирським школярам не платити за проїзд

  У Житомирі діти можуть купувати квитки за допомогою QR-коду з картки Юніора ПриватБанку у тролейбусах і трамваях, а банк за кожну поїздку повертатиме кошти батькам. 

 

  Таку можливість відкрила житомирським пасажирам акція ПриватБанку та Mastercard “Катаємо безкоштовно!”. 

 

  Стікери з QR-кодами розміщені безпосередньо у самих 110 тролейбусах і 18 трамваях.

  “Дитина розраховується карткою Юніора Mastercard за допомогою QR-коду через Privat24. Банк один раз на день повертає кошти на картку одного з батьків (опікуна дитини), який представляє інтереси дитини в ПриватБанку, за кожну транзакцію, але не більше одного разу за поїздку в одному вагоні громадського транспорту”, - розповіла керівник напрямку “ЮніорБанк” Житомирського РУ ПриватБанку Анна Беленюк.

  Уся процедура оплати триває не більше 15-30 секунд. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, юніори оплачують тільки вартість квитка. Для повернення коштів у тролейбусі за одну поїздку дитина має купити не більше одного квитка. Водночас банк не обмежує кількість поїздок протягом дня у різних машинах ТТУ.

  Оформити картку Юніора можна дітям віком від 6 до 17 років у присутності їхніх батьків у будь-якому із 60 відділень ПриватБанку у Житомирській області.

  Наразі у житомирському комунальному транспорті можна розраховуватись за проїзд через сканування QR-коду, банківською карткою з чіпом, транспортними міськими картками, за допомогою смартфону, встановивши Android Pay. Всі ці технології проваджені у рамках “Електронного квитка” Житомирської міської ради і направлені на забезпечення швидкої і зручної оплати проїзду без використання готівки. 

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework