Понад 3,3 тисячі звернень щотижнево опрацьовують кадастрові реєстратори Житомирської області

  З початку 2017 року державні кадастрові реєстратори Житомирської області прийняли та опрацювали 117 тис. 698 заяв громадян з питань ведення Державного земельного кадастру. В середньому за тиждень землевпорядники опрацьовують понад 3,3 тисячі таких заяв.

  Найчастіше громадяни звертаються із заявами щодо реєстрації земельних ділянок та отримання витягів із Державного земельного кадастру. У поточному році державні кадастрові реєстратори регіону зареєстрували 52 тис. 309 земельних ділянок та видали 29 тис. 610 витягів з Державного земельного кадастру.

  Найбільшу кількість ділянок зареєстрували у Хорошівському районі (6035), а максимальну кількість витягів із кадастру видали у Черняхівському районі (2672) Житомирської області.

   Довідково:

  Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

  На Житомирщині надання адміністративних послуг у сфері земельних відносин відбувається в 27 ЦНАПах. Громадяни можуть ознайомитися з адресами Центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework