Молодих лікарів «заманюють» на роботу у Баранівку трикімнатною квартирою

  У Баранівці обіцяють надати службове житло молодим лікарям, які приїдуть працювати в районну лікарню. Для цього місцева влада придбала трикімнатну квартиру загальною площею 62,3 кв.м.

  Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації, пише "Місто Баранівка".

  Як зазначено у повідомленні, упродовж останніх років у Баранівській районній лікарні не вистачає кваліфікованих лікарів, особливо вузькопрофільних фахівців.

  Для вирішення кадрової проблеми та покращення надання медичних послуг громадянам району місцева влада розробила Районну програму по забезпеченню службовим житлом медичних працівників з вищою медичною освітою на 2017-2020 роки.

  Затвердивши вищезазначену програму, депутати районної ради підтримали ініціативу голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського та надали частину коштів, що надійшли в бюджет від продажу будівлі колишнього кінотеатру на придбання службової квартири для лікарів Баранівської комунальної центральної районної лікарні.

  "За кошти районного бюджету в сумі 360 тис. грн у Баранівці було придбано трикімнатну квартиру загальною площею 62,3 кв.м. Житло перебуває в належному стані, наявне газове опалення, електроенергія, водопостачання (автономна насосна станція) та водовідведення, тобто створено всі умови для комфортного проживання", - йдеться у повідомленні.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework