Ситий голодному не товариш: Чи зробили висновки організатори скандального обіду для незрячих у Коростені?

  Вже майже тиждень, як не вщухають пристрасті навколо ситуації з бенкетом у будинку культури УТОСу, де коростенське панство розділило трапезу з простими українськими кріпаками.

 

  "Люди у своїх поглядах розділилися на два табори: одних таке зухвале відношення до людей вкрай обурило, а інші вважають, що ситуація цілком нормальна, та й самі вони не відмовилися б посидіти за тим «почесним» столиком та поїсти на халяву, - такого висновку дійгов автор посту у Фейсбук Наш_Коростень

  Але адекватні висновки, котрі можна було б зробити після перегляду сюжету каналу СТБ, будуть такими.

  По-перше. Спіч працівників УТОСу, які нібито засудили галас з приводу сюжету, що був відзнятий 1 грудня в будинку культури. Тут всі ознаки "стокгольмського синдрому", і це звично для нашого міста, і це загалом ускладнює процес становлення демократії в місті. Довідка: Стокгольмський синдром - психологічний стан, що виникає при захопленні заручників, коли заручники починають симпатизувати загарбникам.

  По-друге. З цього приводу, нарешті, висловився наш мер Володимир Москаленко. Цитата: «Нічого не змінилося, я завжди був такий». З цим не посперечаєшся, всі все бачать, шановний міський голово, і не один рік це спостерігається громадою.

  По-третє. Ідея «замовлення» ситуації якоюсь політичною силою. Що це за така політична сила, яка зуміла все так влучно організувати? Тільки вдумайтесь: домовитися з директором УТОСу Жидких С.С., умовити його за свої власні кошти накрити стіл, потім запросити гостей (мера, народного депутата, директорів заводів і т.д., і т.п.), котрі ні про що не здогадуватимуться, всадити їх за накритий стіл, випити, поїсти і найголовніше зняти все на відео з усіма подробицями. Потім потрібно було викласти це відео на ютуб, змусити сотні тисяч людей його переглянути, причому глядачі цього "безневинного" ролику змушені були залишити тисячі гнівних коментарів, а на завершення всього хтось заплатив усім топ каналам України, щоб вони приїхали в Коростень, і по черзі відзняли п'ятихвилинні ролики та виставили їх в прайм-тайм своїх ефірів, що в результаті призвело до того, що про місто Коростень за сім днів дізналася вся Україна. Хіба на таке здатна політична партія? Ні це точно спецслужби, мінімум ФСБ або Масад, а найвірогідніше МІ6 та ЦРУ.

  І, нарешті, найголовніше. 
Люди, які сиділи за VIP-столом, звертаюся ще раз до вас. Невже ви не зрозуміли, що Україна змінилася, що Коростень змінився. Те, що ви не визнаєте того, що такий вчинок не є гарним та гідним для керівних постатей міського господарювання, ще більше відвертає від вас людей. І запам'ятайте, наше коростенське «панство», якщо ви й надалі будете знущатися над нашими земляками, і ці люди у відповідь будуть мовчки терпіти, це не означає, що інші спустять вам таку неповагу з рук. Зарубайте це собі на носі. А краще зеленкою запишіть собі це на лобі", - йдеться у повідомленні. 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework