×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирську виправну колонію відвідали американці

Девід Лібел зустрівся з начальником управління ДПтС України в Житомирській області Василем Бураком та співробітниками управління.

4 листопада управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області з метою здійснення обміну досвідом у сфері соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими, налагодження зв’язків між пенітенціарними установами Житомирської області та штату Індіана (США) відвідали директор відділу релігійної та громадської роботи Департаменту виконання покарань штату Індіана (США) Девід Лібел, співробітниця цього відділу Елен Джексон та керівник міжнародної громадської організації «Останній дзвоник» Андрій Панкєєв.

Про це повідомляють у прес-службі управлінняДПтС України в Житомирській області.

Василь Бурак відзначив, що ця зустріч може стати гарним початком плідної співпраці між співробітниками установ виконання покарань Житомирської області та штату Індіана, адже за його словами, кращим у будь-якій професії або справі можна ставати при умові особистого ознайомлення з практичним досвідом колег, перейняттю у них передового досвіду.

Одразу після зустрічі з працівниками управління Девід Лібел та Елен Джексон разом з керівником міжнародної громадської організації «Останній дзвоник» Андрієм Панкєєвим відвідали Житомирську виправну колонію (№4). Ознайомлювали гостей з роботою установи заступник начальника управління ДПтС України в Житомирській області Анатолій Бобриньов та заступник начальника Житомирської ВК-4 з соціально-виховної та психологічної роботи Павло Мовчан.

Відвідувачі ознайомились з роботою дільниці механічної обробки деревини, дільниці по виготовленню верху взуття та зразками їх продукції, побували у їдальні та гуртожитках для засуджених, кімнатах побачень, в клубі, спортзалі, капличці та на місці будівництва колонійської церкви та поспілкувались із засудженими.

n0511141351

n0511141351 1

n0511141351 2

n0511141351 3

n0511141351 4

n0511141351 5

n0511141351 6

n0511141351 7

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework