×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Завдяки американцям Малин отримує дешеве тепло

Днями у Малині відбулася робоча зустріч міського голови О.Г. Шостака з представниками агентства США з міжнародного розвитку USAID. Дана організація відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам. В Україні допомога USAID надається у таких сферах, як економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор.

Про це повідомляють на сайті Малинської міської ради.

За її допомоги у місті було підготовлено та впроваджено пілотний проект державно-приватного партнерства у сфері енергозбереження, а саме переведення однієї з котелень міста, яка обслуговує школи №1, №2 та дитячо-юнацьку спортивну школу на альтернативне опалення. Завдяки даному проекту місто отримує дешевше тепло, зменшилося споживання природного газу. USAID сприяла в пошуку інвестора, організувала інформаційно-роз’яснювальну  та документальну підтримку за власний рахунок.

Під час зустрічі увагу було зосереджено на питаннях співпраці впродовж реалізації даного проекту, вдалий досвід, який отримало наше місто, а також обговорено низку питань щодо подальшого співробітництва. По закінченню зустрічі гостям було запропоновано відвідати нову котельню та побачити її роботу.  Іноземці залишилися задоволеними спільною роботою та отриманим результатом.

n0511141359

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework