В обласній раді відбулось засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради

  В обласній раді 20 грудня відбулось засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради, у роботі якої взяв участь заступник голови обласної ради Максим Вілівчук та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

 

   Про це повідомляє прес-служба обласної ради. 

   На засіданні повідомлено про зміни, які відбудуться в тристоронній раді наступного року. Зокрема, у зв’язку з тим, що щорічно змінюється головуючий раді, то у наступному році головуватимуть профспілки, а саме голова Федерації профспілок Житомирської області Неля Паламарчук. Також роботодавцями прийнято рішення, що представляти у раді їхні інтереси буде головний лікар обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Богдан Леськів.

  У ході засідання члени ради обговорили питання державної політики щодо цін і тарифів на енергоносії та житлово-комунальні послуги та оптимізація їхніх витрат, внесення змін до  територіальної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в області на 206-2017 роки та продовження терміну дії угоди на 2018 рік. Також затвердили план роботи територіальної соціально-економічної ради на 2018 рік.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework