Прокурор області повідомив про підозру сільському голові, якого викрито під час одержання неправомірної вигоди на суму 8800 грн

  Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище - одним із сільських голів Коростенського району.

 

  У четвер, 18 січня 2018 року, прокурор Житомирської області Любомир Війтович, відповідно до вимог Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», повідомив посадовцю про підозру у скоєнні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

  Як установлено досудовим розслідуванням, сільський голова підозрюється в одержані неправомірної вигоди на суму 8800 гривень за безперешкодне видобування та вивіз ґрунту із території сільської ради без оформлення відповідних дозвільних документів.

  Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в Житомирській області.

  Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework