У Новограді-Волинському горить магазин: полум’ям знищено вже 500 кв. м перекриття. ФОТО

  21 січня о 04:44 до Служби порятунку «101» м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в металевій прибудові до магазину будівельних матеріалів, що поширилася на саму будівлю магазину. Про це рятувальників сповістив охоронник, який побачив зранку дим з-під даху.

   По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику з’ясувалося, що дах металевої прибудови, де знаходилася котельня, вже згорів та впав, а полум’я перекинулося на суміжну цегляну будівлю (загальна площа об’єкта 700 кв. м). Вогонь охопив 200 кв. м торгівельного залу, де знаходилися будматеріали. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для гасіння пожежі.  

  Силами бійців ДСНС о 05:30 пожежу локалізовано. Ліквідація наразі триває. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 500 кв. м перекриття.

  До ліквідації пожежі залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причину загоряння встановлюють фахівці.

pozeza

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 21/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework